Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Nyugat.hu túl a 40 ezer lájkon. Kölcsönszeretet visszajár!

Örömünkben, hogy több mint 40.000-en tetszikelték meg a Nyugat Facebook-oldalát, egy szeretős lakatot kattintottunk a szombathelyi Csónakázótó hídjára.
Ez már acél biztos: Szeretünk Nyugat olvasó!
Vágvölgyi Bálint

Elhatároztuk, hogy méltóképpen emlékezünk meg a negyvenezer követő eléréséről. Gravíroztattunk egy lakatot: NYUGAT.HU like olvasó (vagyis: csapatunk csípi az olvasót) felirattal. Ezzel aztán az éppen nem terepen dolgozó vagy a szerkesztőségben forró dróton telefonálgató munkatársaink elvonultak a Csónakázótóhoz, aminek hídján már eddig is sok-sok kis szerelmetes lakat csingált felaggatva. Még szép, hogy ennek is itt volt a helye.

A kulcsot meg olyan nagy ívben hajítja a tóba, hogy Droppa Gergő kolléga kész megrettenés...
A kulcsot meg olyan nagy ívben hajítja a tóba, hogy Droppa Gergő kolléga kész megrettenés...
Vágvölgyi Bálint

Kerestünk is egy, a hű olvasóhoz méltó helyet - ott rákattintottuk a korlátra, a kulcsát meg jól belehajítottuk a tóba. Mostantól letéphetetlenül hirdeti, hogy szeretünk nagyon mindenkit, aki akár csak egyetlen hírünkre is ráklikkelt! Köszönjük!

Kapcsolatunk további elmélyítése előtt mostantól nincs akadály.

Az épp ráérő lakatolók: Szilágyi Józsi, Roznár Gyöngyi, Droppa Gergő, Nagy Robi, Pais Szilvi, Vágvölgyi Bálint, Bonyhádi Zoltán
Az épp ráérő lakatolók: Szilágyi Józsi, Roznár Gyöngyi, Droppa Gergő, Nagy Robi, Pais Szilvi, Vágvölgyi Bálint, Bonyhádi Zoltán
Vágvölgyi Bálint

A szerelemlakatok hagyománya egyébként behálózza a fél világot: Magyarországon a legismertebb ilyen hely Pécsett van - egyébként pedig Bosznia-Hercegovinától Argentínáig, Norvégiától a Fülöp-szigetekig, New Yorktól Máltáig számtalan helyen lakatolnak a szerelmesek hidakra, kerítésekre, kapukra és egyéb köztéri tereptárgyakra. Aki külföldre utazik és tudni szeretné, hogy hol pattinthat lakatot, az itt nézze végig a helyszínek listáját!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra