Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ne hagyja veszni adója 1 százalékát! Olvasson inkább nálunk híreket!

Ha úgy gondolja, hogy adója nem minden forintja megy jó helyre, különösen fontos, hogy támogassa a szabad sajtót! Ha már leadta az adóbevallást, utólag is nyilatkozhat az 1%-ról.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén is van lehetőség arra, hogy jövedelemadója egy százalékának sorsáról rendelkezzen. Ha úgy gondolja, hogy az adóforintok egy része nem a megfelelő helyre vándorol, ez különösen fontos. Hiszen ez az egy százalék így biztosan célba ér.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Tudjuk, hogy nem sok, de mi megbecsüljük.

Sőt, garantáljuk, hogy:

nem fogjuk stadionokra költeni,

nem fogunk hazug írásokra költeni,

nem fogjuk Mészáros Lőrincnek adni,

nem fogjuk belőle egymás ellen hergelni az embereket.

Ellenben nagyon szívesen fordítanánk arra, hogy még több és még jobb cikkeket írjunk Önöknek. Szeretnénk eztán is minél több eseményen ott lenni, minél több hírt adni és minél szórakoztatóbb tartalmakat előállítani.

Szeretnénk bővülni. Szeretnénk oknyomozni. Szeretnénk lerántani a leplet arról, miért nem jobbak az utak, miért életveszély befeküdni egy magyar kórházba és arról, hogy miért akarnak gyerekeink tömegével külföldre költözni.

Ha cikkeinkkel és a nyilvánosság erejével egy pici sikert elérünk, már tettünk valamit azért, hogy jobb legyen Magyarországon élni.

Szeretnénk, ha ehhez Ön is segítséget nyújtana.

Nem kérünk többet, mint azt, az államnak amúgy is befizetett adóból a felajánlható 1 százalékot kiadónknak, a Nyugat Média és Világháló Egyesületnek címezze.

Ebben az esetben ez az egy százaléka biztosan jó helyre kerülne.

Nem kell mást tennie, mint az adóbevallása 17EGYSZA lapjára csak beírni a Nyugat Média és Világháló Egyesület adószámát. Adószámunk: 18889332-218

Akinek a NAV tölti ki, az az Ügyfélkapun keresztül online tudja leadni ugyanezt. Ha nincs Ügyfélkapu-regisztrációja, akkor NAV-tól kapott levélben érkezik az űrlap postai úton.

Így:

A képen látható módon, csak az adószámunkat kell leírni és kész is
Nyugat.hu

Fontos! Ha nem tölti ki a lapot,

akkor elveszti a lehetőségét, hogy rendelkezzen adójának legalább arról az 1 százalákáról .

Ezzel az egyszerű kitöltéssel sokat segíthet!
Nyugat.hu

Ha más módon is szeretne minket támogatni, erre a linkre kattintva A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t! 2018. March 19. 15:15 olvashatja a különböző lehetőségeket.

Mi a kicsinek is örülünk. És nagyon megbecsüljük. Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyéb

Hirdetés