Élőben jelentkezünk: így dolgozunk a Nyugatnál!

Tarts velünk! Hallgasd meg, hogyan és milyen alapelvek szerint dolgozunk. Mennyire érdekes, kemény, vagy éppen humoros részei vannak ennek a munkának.

Ha most nem a koronavírus-járvány okozta korlátozások között élnénk, a Nyitott szerkesztőség sorozatunk keretében élőben találkozhatnátok a Nyugat.hu stábjával.

Most azonban egyelőre marad az online tér és most élőben mesél nektek Roznár Gyöngyi főszerkesztő, Horváth G. Martin újságíró-videós, Józing Antal újságíró és Szilágyi József főmunkatárs arról, hogyan is dolgozunk a Nyugatnál.

Természetesen válaszolunk kérdésitekre is, írjatok az online beszélgetés alatt!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video