Így főzünk mi: halleves és zserbógolyó karácsonyra. Videón! Most! Nézze csak!

Látott már újságírót úgy kinyitni porcukros zacskót, hogy az még egy fideszes yachtbulit is megszégyenítsen? Akkor most fog!
- Van tejed?
- Most épp elapadt!

Két kollégánk, Pál T. Gábor és Droppa Gergő elirigyelte a Szhelyi lányok bloggereinek folyamatosan csúcson tartott receptorgiáját, és berántva maguk mellé a Nyugat.hu Szépének megválasztott Simonits Dórát , összepattintottak egy saját karácsonyi menüt. Amire olyan nagyon nem is lehet figyelni, mert az összepattintásnak a menete permanens röhögéssel kísérve készült, kész csoda, hogy fotósaink nem ejtették a lábasba a gépeiket.

Nézzék és szórakozzanak, ahogy mi is tettük:

Ezek pedig a werkfotók:

Ünnepi menüt főzött a Nyugat
Vágvölgyi Bálint

Ahogy pedig a videóban elspoilereztük: annyira bírtuk, hogy igen, várható még ehhez hasonló főzőcske a házunk tájáról, úgyhogy rettegni ér. Boldog karácsonyt, főzzenek jókat!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video