Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Obama házaspár legszebb pillanataival búcsúzunk a leköszönő elnöktől

Január 20-án egy korszak ismét lezárul. Egy korszak, amire talán jó lesz visszaemlékezni – főleg boldog családi fotók formájában.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Michelle és Barack Obamát 2007-ben ismerhette meg a világ, amikor az elnökjelölt és családja hivatalosan is kampánykörútra indult. Azonban az Obama-sztori jóval előbb kezdődött. Úgy 1989 táján…

Pete Souza- The White House

1989-ben Barack Obama, elsőéves joghallgatót gyakorlatra küldték. A Chicagói cégnél egy bizonyos Michelle Robinsont jelölték mentorának, aki a szokásosnál is lelkesebb segítőnek tűnt. Nem kellett sokat várni az első randiig, aminek a végén – amellett a bizonyos fagyiskocsi mellett – el is csattant a csók.

Amikor Obama visszament a Harvardra, kénytelenek voltak egy ideig távkapcsolatban szeretni egymást, de a diploma után Barack rögtön Chicagóba költözött. 1992-ben pedig hivatalosan is összekötötték életüket. A többi már csak történelem.

Történelem, amit a rengeteg szereplésnek és fotósnak hála képek formájában is tanulmányozhatunk. Bepillanthatunk a kulisszák mögé, ahogy a szerelmesek együtt készülnek egy beszéd előtt. Ahogy Bruce Springsteen és Billy Joel koncertjén tombolnak. Hogy a rengeteg, jól elkapott szerelmes pillantást, ölelést és elnöki csókot már ne is említsük.

Az Obama család legszebb pillanatai 1992-től napjainkig

Barack Obama és menyasszonya, Michelle
A teljes Obama családi albumért kattintson a képre
Obama családo fotó
Bruce Springsteen és Billy Joel koncertjén 2008-ban
Bruce Springsteen és Billy Joel koncertjén 2008-ban
Callie Shell—Aurora Photos
A kötelező "kosármeccse szünetében a kivetítőn csókolózós"
A kötelező
Pete Souza—The White House
Minden sikeres férfi mögött...
Minden sikeres férfi mögött...
Lawrence Jackson—The White House
2015-ben egy forgatás szünetében
2015-ben egy forgatás szünetében
Amanda Lucidon—The White House
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés