Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kormányablak és közműszolgáltatók ügyfélszolgálata is lesz a szombathelyi Domus üzletközpontban

A körzet városi képviselője javasolta, a közgyűlés új többsége elfogadta.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathelyen jelenleg három kormányablakban intézhetjük okmányügyeinket, ebből kettő a belvárosban van, az egyik a megyeháza, a másik a városháza mellett. És van egy a vasútállomáson is.

A közműszolgáltatók ügyfélszolgálatai külön-külön működnek, de alapvetően ezek is a belváros környékén vannak. Így a külső városrészeken, a lakótelepeken és a lakóparkokban élőknek be kell utazniuk a belvárosba, ha el akarják intézni ügyeiket.

A Domus üzletközpont
Józing Antal

László Győző, a Derkovits lakótelep nyugati részének (Rohonci út környéke) ősszel megválasztott képviselője már választási programjában is bejelentette, hogy szeretné, ha a Domus üzletközpontban is lenne egy kormányablak és lennének ügyfélszolgálatai a közműszolgáltatóknak. A Derkovitson mintegy tízezer lakás van, és legalább ennyi a környéken, így tízezrek ügyintézését könnyítené meg a terv.

Aminek végrehajtására most jött el az idő, és a szerdai közgyűlésen a Fideszen kívüli többség meg is szavazta a tervet. Pontosabban azt, hogy a polgármesteri hivatal vizsgálja meg, milyen feltételekkel lehet a Domusban létrehozni egy kormányablakot és az ügyfélszolgálati irodákat. Az utóbbiakban egyébként a Vasivíz, a Távhő, a SZOVA, a Szomhull és a Parkfentartó Kft. ügyeiben fogadnák az ügyfeleket.

Így még nem tudni, mikor valósulhat meg a terv, a vizsgálat eredményeit a közgyűlés elé viszik majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés