Nem vitte el a „csontrészeg” lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője Szombathelyen

Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Színyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.

A taxis közölte a fekvő nő barátnőjével, hogy nem vállalja a fuvart, mire a nő dührohamot kapott. Először minden erejét beleadva bevágta a taxi ajtaját, majd ököllel esett a gépkocsi oldalának, behorpasztva az elemeket.

A hajnali helyszíni szemlén végzett nyomrögzítés nyomai a taxi oldalán
TM/Nyugat.hu

A taxis rendőrt hívott, a helyszínre bűnügyi helyszínelők is érkeztek. A dühöngő nőt garázdaság miatt előállították, a földön fekvőt pedig a barátja szállította haza.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló