Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szétcsapott a zaklató gyerekei miatt reklamáló fiatalok között az anya a játszótéren - négyen megsérültek Körmenden

A nő gyerekei egy fiatalokból álló csoportot zaklattak, egyikőjük nadrágját le is húzták. Amikor a fiatalok emiatt reklamáltak, akkor gyorsan kiderült, kinek a vérét örökölték a neveletlen gyerekek. Az anyjuk ököllel indult harcba a játszótéren.

A Körmendi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki megvert négy kiskorú fiatalt egy lakótelepi játszótéren, Körmenden, 2020. júliusában.

A vádirat szerint a vádlott a gyermekeivel tartózkodott a játszótéren, akik többször odamentek a négy fiatalhoz és beszólogattak nekik, sőt az egyikük lehúzta szórakozásból az egyik sértett nadrágját.

A fiatalok megelégelték a vádlott gyerekeinek magatartását és az egyikük felszólította őket, hogy hagyják abba a piszkálódást. Erre a vádlott hirtelen megindult a baráti társaság felé, akiket kérdőre vont, hogy hogy mernek így viselkedni a lányával szemben, majd ezzel egyidőben rájuk is támadt, mind a négyüket ököllel arcon ütötte, továbbá egyiküket hajánál fogva le is rántotta a földre és ott ráncigálta.

A fiatalok megijedtek és elfutottak, majd hívták a rendőrséget és a szüleiket. A baráti társaság minden tagja könnyű sérülést szenvedett a támadás során.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Körmendi Járásbíróság fog dönteni. A címlapkép illusztráció.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra