Oktatóautó oldalába hajtott, nagyot esett, majd eltekert egy kerékpáros Szombathelyen

Egy szabályosan közlekedő, forgalmi ok miatt fékezni kényszerülő oktatóautó oldalába hajtott egy kerékpáros kedden, Szombathelyen.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a szombathelyi Táncsics Mihály utcában. Az elmondások alapján szabályosan közlekedett egy Skoda oktatóautó, amelynek a vezetője egy kereszteződésnél forgalmi ok miatt fékezni kényszerült.

A jármű oldalába belehajtott egy kerékpáros, aki az ütközéstől nagyot esett és az autó lökhárítója is behorpadt.

Az oktató azonnal azt kérdezte a férfitől, hogy megsérült-e, hívjon-e hozzá mentőt, de a férfi azt mondta, hogy semmi baja. A gépjármű vezetője megkérdezte, hogy rendelkezik-e a biciklis háztartási biztosítással, aminek a terhére lehet rendezni a kárt? A férfi visszakérdezett, hogy mégis mekkora a kár, majd amikor megtudta, hogy a javítás akár százezres nagyságrendű is lehet, akkor felpattant a biciklijére és eltekert.

Skoda oldalába hajtott, majd eltekert egy biciklis Szombathelyen - Fotó: Olvasó
TM/Nyugat.hu
Az oktató egy darabig tudta követni a jellegzetes ruhában bicikliző férfit, miközben tárcsázta a segélyhívót. Azt is tudta, hogy "nem veheti le a bicikliről", ha nem akar bajba kerülni. A kerékpáros taktikusan áttekert egy gyalogoshídon, majd később a Perint hídja alatt, majd a Szűrcsapó utca környékén felszívódott.
Skoda oldalába hajtott, majd eltekert egy biciklis Szombathelyen - Fotó: Olvasó
TM/Nyugat.hu

A biciklisről fényképfelvétel készült, amelyet a rendőrség megkapott. (Mi kitakarva közlünk néhány felvételt.) Vélhetően ez alapján hamar azonosítani tudják a férfit, aki nem vállalta az általa okozott kár megtérítését. Kérjük a férfi ismerőseit, hogy ha felismerik, akkor jelezzék a biciklisnek, hogy saját érdekében jelentkezzen a rendőrségen.

Skoda oldalába hajtott, majd eltekert egy biciklis Szombathelyen - Fotó: Olvasó
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló