Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az oladi lakótelep házai között akarnak utat építeni a szombathelyi elkerülőhöz

Az útépítés közel 400 lakást érint, Horváth Attila ellenzéki képviselő a lakók véleményére is kíváncsi.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Rohonci útról a Sportliget parkolójával szemközti területről indulna az új út, elhaladna az oladi templom és az étterem között. A Kassák Lajos utca előtt elhaladna a lakótelep házai között, a Kassák utcában lenne egy körforgalom, majd onnan vezetne tovább az elkerülőig.

Forrás: googlemaps.com
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Horváth Attila, a körzet városi képviselője mutatta ezt be a sajtónak péntek délután. Mint mondta, a terv már régóta létezik, ő évek óta kéri, hogy vegyék ki a tervekből. A városvezetés szerint a lakók támogatják az ötletet. Horváth viszont ebben nem biztos, kijelentette, a december 13-i közgyűlés előtt meg fogja kérdezni a tervezett nyomvonal mellett lakókat.

Itt érkezne az út a Kassák Lajos utcába tervezett körforgalomhoz
Szilágyi József (telefonos fotó)

A képviselő hangsúlyozta, ha a lakók többsége nem támogatja az elképzelést, akkor kezdeményezi, hogy a közgyűlés vegye ki a tervek közül. Mint mondta, az előző közgyűlésen már tárgyalni akart az ügyről, a Fidesz-frakció ellene szavazott, de mivel Koczka Tibor alpolgármester nem volt a teremben, nem volt meg az érvényes döntéshez szükséges szavazat.

Horváth Attila az út tervezett nyomvonalát mutatja
Szilágyi József (telefonos fotó)

Hozzátette, ha a lakk többsége az út megépítése mellett áll, akkor azt tudomásul veszi, megismételte, a döntés előtt mindenképpen ki kell kérni az ő véleményüket is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés