Olaj ömlött ki több körforgalomban Szombathelyen

Egy robogóval közlekedő fiatal nő megsérült Szombathelyen, amikor egy körforgalomban nagy olajfoltra futott.

Mentő szállította kórházba azt a fiatal nőt, aki robogójával elesett Szombathelyen a Körmendi út - Szent Gellért utak kereszteződésében kialakított körforgalomban. Az úton nagy kiterjedésű olajfolt volt. A rendőrségre egy másik, közeli körforgalomból, a Savaria Pláza előttiből is érkezett bejelentés, szintén nagy olajfoltról.

Egy fiatal nő elesett robogójával a kifolyt olajon
Egy fiatal nő elesett robogójával a kifolyt olajon
Tánczos Mihály

Feltehetőleg egy "túltankolt" járműből - talán munkagépből - ömlött ki a gázolaj az úttestre, amikor a jármű behajtott a körforgalomba. A veszélymentesítés idejére a rendőrség lezárta az érintett körforgalom-szakaszokat, ami miatt a kedd délutáni csúcsidőben torlódások alakultak ki a déli városrészen. Információink szerint a gázolajat folyató jármű nem került elő.

Balesetveszély volt több szombathelyi körforgalomban
Balesetveszély volt több szombathelyi körforgalomban
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Halálos olajfolt - Káosz az elkerülőn

A rendőrök keresik, ki a felelős a 8-as úton elfolyt nagyobb mennyiségű olajért, ami halálos balesetet okozott nőnap reggelén Hosszúperesztegnél.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló