Több balesetet is okozott egy olajfolyás Vas megyében

A sofőr azonnal telefonált, amikor észrevette, hogy a járművéből olaj folyt az úttestre, de addigra három baleset is történt az érintett útszakaszon.

Torony községből indult a 8901-es úton és Gencsapátiig jutott egy Renault nyergesvontató szerdán délelőtt. A sofőrt ott figyelmeztette egy hibajelzés arra, hogy valami nincs rendben.

Olajfolt Gencsapáti közelében, a 89-es főút körforgalmánál
TM/Nyugat.hu

A járművezető megállt és azzal szembesült, hogy frissen szervizelt gépjárművéből folyik az olaj. A sofőr azonnal értesítette erről a Magyar Közutat és megadta a nevét, elérhetőségeit is.

A nyergesvontató visszatért a baleset helyszínére
TM/Nyugat.hu

Eközben Sé közelében az olajfolyáson megcsúszott és árokba sodródott egy Fiat. Az autó vezetője nem sérült meg.

Tíz perccel később egy Skoda tartott Szombathely irányába. A gépkocsit vezető nő egy balra ívelő kanyarban észlelte az árokba csúszott autót, azonban az ő járműve is megcsúszott és a tetejére borulva állt meg az út mellett.

Tíz perc eltéréssel csúszott árokba a két autó Sé közelében
TM/Nyugat.hu

A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett, a biztonsági öv "húzta meg" a mellkasát. Ő az ülésben maradt, nem úgy, mint előző nap egy felboruló autó utasa, aki súlyosan megsérült, amikor kiesett egy Opelből.

112press.hu
TM/Nyugat.hu

Gencsapáti közelében két autó ütközött, szintén olajfoltos szakaszon. Ott személyi sérülés nem történt. A gencsapáti körforgalomban egy Suzuki csúszott meg, de a jármű semminek nem ütközött neki.

A munkagépek érkezéséig rendőrök lassították a forgalmat Torony és Gencsapáti között
TM/Nyugat.hu

A Magyar Közút munkagépeket küldött a helyszínre. Szóróautókból került homok és érdesítőanyag a burkolatra.

112press.hu
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló