Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Olaszországban megint rosszabb

Újra négyezer fölé emelkedett az új megbetegedések száma.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombatra meghaladta a regisztrált betegek száma a százötvenezret, a 152.271 fős adat 4694-cel több az előző napinál. Az elhunytak száma közelít a húszezerhez, szombaton 19.468 volt, 619-cel magasabb, mint 24 órával korábban. Az újonnan regisztrált megbetegedések száma március 26. és április 7. között csökkenő tendenciát mutatott, majd április 8-án emelkedésnek indult a 3309-es előző napi adat után, és harmadik napja négyezer környéki új eset szerepel a nyilvántartásokban. Az elhunytak számában nem történt ilyen fordulat, itt továbbra is csökkenő folyamat látható. Eddig 32.534 ember hagyhatta el a kórházakat gyógyultan, és 3381 ember van kritikus állapotban egészségügyi intézményben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés