Ön is bebújna a bokorba, meglesni egy politikust, hogy nővel van-e?

A Ripost szerint ezt csinálta egy olvasójuk, lett is belőle nagy botrány.

Azt a részét hagyjuk is most, hogy mennyi közünk van a politikusok magánéletéhez, de azt nem, hogy új szintre lépett a leskelődés. És állítólag a kormányközeli bulvárlap egyik olvasója volt olyan szemfüles, hogy időt és energiát nem sajnálva, utánaeredt a Jobbik nemrég megválasztott parlamenti frakcióvezetőjének .

A lap a történetet - állítólagos olvasójára hivatkozva - mutatta be, mégpedig így:

 • Az olvasó egy benzinkúton meglátta Volner Jánost, és azonnal felismerte
 • Megörült, amikor ugyanabba az irányba indult el, amerre ő is tartott
 • Amikor a politikus lehajtott a műútról követte, és a bokrok mögé bújva készített is róla pár képet
 • Majd jött a leleplezés, a frakcióvezető egy nővel töltött húsz percet a bokrok között
 • Olvassuk el ezt még egyszer, ízlelgessük egy kicsit, és gondoljuk át, mennyire életszagú ez. Egy tökös olvasó, aki nem rest bujkálni és leskelődni, ráadásul pontosan tudja, mit kell kitakarni egy képen, hogy elkerülje a feljelentést. Aztán mindebből születik egy botrányszagú történet. Teljesen véletlenül egy nemrég kinevezett frakcióvezetőről, aki ráadásul a kormánypárt erősebb ellenzéki pártjához tartozik.

  Igen, ilyen képeket csinál egy lelkes olvasó
  Forrás: ripost.hu

  Új szintet lépett a politikai bulvár, már senki sincs biztonságban. Csak két hasonló példa a közelmúltból: Juhász Ferenc ellenzéki aktivista után a Vajna-tévé gátlástalan riportere és operatőre leskelődik bérelt lakásának ablakán át. A másik: a nemrég hirtelen ellenségnek kinevezett, éveken át Fidesz-barát milliárdosról, Spéder Zoltánról is lesifotók készülnek, napokon át követik, hogy kivel találkozik.

  Az egy dolog, ha újságírók, magánnyomozók használnak ilyen eszközöket, ez végül is elvileg a munkájukhoz tartozik, főleg, ha korrupciót, bűncselekményt akarnak felderíteni. De hogy már az olvasók is képesek ilyenre, az rémisztő. Voltunk már besúgók és házmesterek országa, nem kéne megint.

  Ha ezt végiggondoljuk, még az a jobb megoldás, ha egy újságíró (esetleg egy gyakornok) a fotók és a cikk elkövetője. Mert ha valóban egy olvasó volt, akkor gáz van.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Könnyű