Olvasói fotók: így jött az idei első nagy zivatar

A szezon első igazi rendes villámcsapkodós estéje valahogy így kezdődött. Önök küldték.

Az első dörgésekkel egy időben megszavaztattuk, vajon elkapja-e Szombathelyt a készülő vihar Elkapja ez a vihar Szombathelyt vagy sem? 2015. May 13. 18:29 , vagy túléli a megyeszékhely.

Nem kellett sokat várni, olvasónk, Szerdahelyi Dani már penge villámfotót is küldött Olvasónk villámgyorsan reagált a zivatarra 2015. May 13. 19:45 . A jelek szerint nem csak nekünk tetszett.

Két olvasónk, Németh Imréné Éva és György István Péter még a készülődő égi zenészeket kapták el hangolás közben. A képre kattintva ezek a pillanatok láthatóak.

Zivatarfelhők
Németh Imréné Éva

Borsics Gábor aztán nemrég újabb villámfotókat küldött:

Zivatar Szombathelyen
Borsics Gábor
Villám a szombathelyi Bolyai utcából kelet felé
Borsics Gábor

A Nyugat Facebookján is érkeztek fotók:

Oladi lakótelep
Császár Sándor
Kisunyomban jég is esett
Horváth László
A benzinkút is szikrázott
Németh Noémi
Táplánszentkereszt
Tóth Márton
Vihar Szombathelyen
Soós Ottó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás