Olyan állásokat hirdetett a Vas megyei férfi, melyek nem is léteztek

34 embernek összesen két és fél millió forintos kárt okozott.

Tájékoztatjuk arról, hogy a 34 rendbeli csalás miatt emelt vádat a Szombathelyi Járási Ügyészség azzal a rovott múltú férfival szemben, aki a vádirat szerint egy éven keresztül egy weboldalon álláshirdetéseket adott fel, továbbá különböző műszaki cikkeket kínált eladásra úgy, hogy a munkalehetőségek valótlanok voltak, a meghirdetett termékekkel pedig nem rendelkezett. A megtévesztett sértettek az álláshirdetések esetén a regisztrációs díjat, a műszaki cikkeknél pedig a termékek árát vagy annak előlegét átutalták, amit a vádlott felvett.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A férfi a 34 sértettnek több mint 2,5 millió Ft kárt okozott.

A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabását és közügyektől eltiltását, továbbá vagyonelkobzás elrendelését is indítványozta, akinek a büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló