Ön is lehet Baukó Éva gyerekének apja

Spermadonort keres a celeb.

"Olvastam, Sáfrány Emese is szétment a párjával. Celebeknél, ha észrevettétek, ez dívik most. Csinálnak egy-két gyereket, és a gyerek még 2 éves kora előtt csonka család tagja lesz. Lásd: Berki, Hódi, Kulcsár, Csuti, Anikó, Mádai Vivien, Vasvári Vivien, Szabó Zsófi... most ennyi jut eszembe, de van több is... Új apukák, apukajelöltek pedig mennek/jönnek. Most színt vallok nektek. Tök őszintén írom, nekem nincsen szükségem férfire, pont az ilyen dolgok miatt, és elgondolkoztam azon, hogy spermadonor által szeretnék gyereket, akit én választok ki, és nem pedig kapcsolat vagy házasság által. A házasságot pedig sosem tartottam jó dolognak, és soha nem vágytam rá. Nincsenek jó tapasztalataim, és ez a mai kiírása is az Emesének is újra elgondolkodtatott, ugyanis nem csak a celebvilágban látom ezt, hanem a mai fiatal civilek körében is ez van... Elhagyott nők, elhagyott férfiak kisgyerekekkel... szóval ha van jelentkező, ne habozzatok. Jelige: SPERMADONOR. Ui: Ez rohadtul nem poén, ez véresen komoly!!!!!" - írta a Facebookon .

Baukó Éva
nlc.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű