Ön tudta, hogy gyerekkorában Für Anikó Szombathelyen élt? - A mai napig imádja a várost

Kőszeg szerelmese is. A napokban újra Vas megyében járt.

„Nagyon vártuk. Nagyon, nagyon.” írták egy bejegyzésben a Kőszegi Várszínház Facebook-oldalán ahhoz a képhez, amelyen Für Anikó színésznő és Pócza Zoltán, a várszínház igazgatója látható.

Für Anikó és Pócza Zoltán
Facebook/Kőszegi Várszínház

Viszonylag kevesen tudják, hogy a Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész 9 és 18 éves kora között édesanyjával Szombathelyen élt. Ahogy a bejegyzésben megjegyezték, imádja a várost. És imádja Kőszeget is, sokat járt ott gyerekkorában, túrázták a Szabó-hegyen. Most nosztalgiázott egy kicsit. Pócza Zoltánnal pedig arról is beszélgettek, hogy milyen nagy öröm lenne, ha Für Anikó fellépne nyáron a Kőszegi Várszínházban. „Nagyon bízunk benne, hogy így lesz” – olvasható a sejtelmes poszt végén.

Lapunk többször is írt már arról, Vas megyei hírességek, akik megmutatták a világnak, hogyan nyomják a profik (1. rész) 2015. November 06. 08:40 hogy Für Anikó miért is kötődik ennyire a megyénkhez. Egy Hrutka Róberttel közös koncertjén például így köszönt be: "Édes Szombathelyem!" - valahogy így köszönt be Für Anikó 2016. October 27. 13:16 "Édes Szombathelyem!"
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek