Önfeledt ünnepi vásárlás és jótékonyság a Family Centerben

Amíg a család apraja a Télapóval fotózkodik vagy arcfestésen örömködik, addig a nagyja 30 üzlethelyiség páratlan kínálata közül válogathat.

Legyen az adventi időszak a valódi lecsendesedés, izgalmas várakozás időszaka! Ahelyett, hogy kapkodjuk a fejünket, válasszuk inkább a harmonikus shopping-élményt és számtalan adventi programot kínáló, szombathelyi Family Centert! Amíg a család apraja a Télapóval fotózkodik vagy arcfestésen örömködik, addig a nagyja 30 üzlethelyiség páratlan kínálata közül válogathat.

„Arra törekszünk, hogy aki hozzánk betér, minél kevésbé szembesüljön az ekkor tipikusan kialakuló stresszforrásokkal: a közlekedési és parkolási nehézségekkel, vagy éppen az élelmiszerboltokban kígyózó hosszú sorokkal. Karácsonyi hangulatot biztosítunk a dekorral és halk karácsonyi zenével, remélve, hogy segít oldani a feszültséget, és a látogatóink jobban tudnak azonosulni az ünnep kellemes aspektusaival" – meséli Farkas Richárd, a Family Center igazgatója, akinek fő küldetése, hogy központjuk Vas vármegye legkedveltebb és legfrekventáltabb bevásárlóhelye legyen.

Meglepetések kicsiknek-nagyoknak

És vajon milyen programelemekkel teszik még varázslatosabbá az ünnepi bevásárlást? Az adventi hétvégéken arc- és csillámfestéssel, játszóházzal, ugrálóvárral, lufihajtogatással, kézműves programokkal, bábszínházi előadással és jótékonysági teafőzéssel teszik fel az i-re a pontot.

„Évek óta hagyomány, hogy a gyerkőcöknek is élvezetessé igyekszünk tenni azt az időt, amit a szüleik vásárlással töltenek. Így könnyebb beszerezni a meglepetéseket és a szülőknek is jut némi én-idő az adventi forgatagban" – fogalmaz Farkas Richárd, majd emlékeztet, náluk a legkedvezőbb árú termékektől a prémium darabokig egy tető alatt mindent beszerezhetünk.

Albumba illő képek a Télapóval

Kiemelt eseményünknek számított a Mikulás érkezése, aki az idei évben december 3-án, látogatta meg az érdeklődő gyermekeket.

„Szeretettel vártunk mindenkit, aki találkozni szeretett volna a Mikulással és két krampuszával! Sőt, egy kreatív fotózás segítségével kedves emlékeket is készítettünk látogatóink. A képeket a központ Facebook-oldaláról lehet letölteni, de nagyobb felbontású fotók igénye esetén természetesen továbbítjuk azokat más csatornán is. A hangulatos, professzionális fotóknak abszolút helye lehet a családi albumokban.

És amíg a kisebbek idei kívánságaik titkát mesélték a Télapónak, a nagyobbak megállhattak egy nem mindennapi kávészünetre a Coffeeshop Company-nál, amely a megyében csak itt fellelhető. Sőt, más olyan márkákat is levadászhattak, amelyek egyediek a megyehatárokon belül (pl. Budmil, Dorko, Humanic, Media Markt, New Yorker, Playersroom)."

Egyedi márkákat is levadászhatunk
Family Center

Alkosd meg a teljes outfitet egy helyen!

„Mindig igyekszünk úgy kialakítani az üzletkínálatunkat, hogy a lehető legszélesebb skálán kielégíthessük a különböző vásárlói igényeket, legyen szó ruházatról, cipőről, elektronikai cikkről vagy játékról. Például lábbelik vásárlása esetén megkerülhetetlenek vagyunk: közel 4500 négyzetméteren kínálunk cipőket (ebből például 880 csak a CCC).

Természetesen tetőtől talpig fel tud nálunk öltözni az egész család, minden alkalomhoz, eseményhez találnak passzoló ruhadarabokat, kiegészítőket – mutat rá az igazgató, aki arról sem szeretné, hogy megfeledkezzünk: a díjmentes parkolás szintén stresszmentesebbé teheti a bevásárló körutunkat."

Számos kiegészítőt is találunk
Family Center

Támogassuk közösen a mentők munkáját!

„Nagy hangsúlyt fektet a bevásárlóközpont a társadalmi szerepvállalás erősítésére, nincs ez másképp az idei adventi időszakban sem. Hisz újra egy nemes cél érdekében kérjük a látogatóinkat az összefogásra és arra, hogy közösen díszítsük fel a Family Center karácsonyfáját. Minden egyes felakasztott dísz után 500 Ft-tal támogatjuk a Vas Vármegyei Mentésügyi Alapítvány tevékenységét."

Új üzletek és még újabb tervek

A Family Center mindig is élen járt az izgalmas üzletnyitások terén, és ez a mostani őszi-téli szezonban sincs másként: szeptemberben a Dorko, októberben a Háda, novemberben a TEDi áruház tárta szélesre kapuit.

Már a Tedi is megtalálható a Family Centerben
Family Center

„Jövő év elejére is tartogatunk meglepetéseket két új üzlet formájában. Mindeközben 10 elektromos töltőállomást telepítünk a parkolóban, hogy az elektromos autóval érkezők kényelmét ily módon is szolgálhassuk. Hosszútávon pedig az épület további bővítése és új márkák behozása a cél, illetve egy élelmiszerüzletet is szeretnénk a Family Center részévé tenni" – zárja gondolatmenetét Farkas Richárd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)