Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Öngyilkos lett Bogdán László, Cserdi polgármestere

Az ország egyik legismertebb roma településvezetője volt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Öngyilkos lett kedd éjjel Bogdán László, Cserdi polgármestere – írja a Hírklikk nyomán a vg.hu A településvezető szegény roma családban született Pécsen, gyermekkorában költöztek családjával Cserdibe. Anyagi okokból nem tudott továbbtanulni, ezért saját magát fejlesztette. 2002-ben független jelöltként lett Cserdi alpolgármestere, 2006 óta pedig a település polgármestereként tevékenykedett.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Vezetése alatt mintafalut hozott létre Cserdiből. A többi között oktatási programot indított, a falu mezőgazdasági termelésbe kezdett, továbbá kertészeti közmunka-lehetőséget biztosítottak, a megtermelt feleslegből rászorulókat segítettek. Polgármestersége alatt az addig nagyon rossz bűnügyi statisztikákat felmutató faluban gyakorlatilag megszűnt a bűnözés – írja a portál.

A haláleset körülményeit a Szigetvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, a részletekről nem árultak el semmit. (A rendőrségek közigazgatási hatósági eljárás keretében szokták vizsgálni az öngyilkosság eseteket.) - jegyzi meg az Index .

Bogdán László
MTI
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés