Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Online oktatással indulnak az új félévek a felsőoktatásban

Az ELTE később „hibrid” működést is elképzelhetőnek tart.

A legtöbb helyen online oktatással kezdik meg az új félévet februárban a felsőoktatási intézmények, ám egyes gyakorlati képzések továbbra is a hallgatók jelenlétével zajlanak majd – tudta meg az MTI a magyarországi egyetemektől és főiskoláktól.

Az egyetemek és főiskolák folyamatosan figyelemmel kísérik a kormány járványhelyzetre vonatkozó intézkedéseit és ezek függvényében alakítják az oktatásukat.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE) novemberben rendelték el az online oktatást, ez továbbra is hatályban van. A tavaszi szemeszterben teljes körű jelenléti oktatással nem számolnak, az aktuális járványhelyzet alapján a félév második felében a vegyes (hibrid) működési modellt tartják megvalósíthatónak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra