Önök megszavazták, mi pedig megmutatjuk a Nyugat.hu Szépét!

Simonits Dórára szavaztak a legtöbben a Miss Alpok Adria versenyzői között meghirdetett Nyugat.hu Szépe szavazáson. Most megismerhetik kicsit közelebbről a nyertes lányt.

Mivel Dóra nagy kutyabarát, magától értetődő volt, hogy kutyasétáltatás közben találkozunk vele. A találkozót így a Csótó mellé beszéltük meg, hogy Zizi is kivirgonckodhassa magát, amíg mi például a VILÁGBÉKÉRŐL beszélgetünk. Dóra 19 éves a Horváth Boldizsárba jár, pontosan nem tudja, hogy mi lesz, ha nagy lesz. De nem azért mert, annyira nem érdekli semmi, hanem pont ellenkezőleg. Szinte minden érdekli, ezért nem tud dönteni.

Simonits Dóra
Simonits Dóra
Vágvölgyi Bálint

Az egészséges életmód nagy rajongója, hetente háromszor jár edzeni, odafigyel arra, hogy mit eszik.

Aerobikoztam nyolc évig, akkor annyira beépült a mozgás az életembe, hogy egyszerűen nem tudnék ma már meglenni nélküle. Voltunk a csapattal országos bajnokok is, aztán a suliban egyre többet kellett tanulni, szerelmes is lettem, így abbahagytam.

Simonits Dóra
Simonits Dóra
Vágvölgyi Bálint

A sportolás mellett imádja az állatokat, van két kutyája, macskája, teknőse és halai is.

A kutyákat a Fekete István Állatvédő Egyesülettől hoztuk, fontos szerintem, hogy az ember ezekkel a szerencsétlen sorsú, de nagyon hálás kis kutyusokkal törődjön.

Mondjuk az igaz, hogy Zizin látszik, mennyire odavan a lányért, de ez fordítva is igaz.

Kedvet kapott a versenyzéshez

Persze arra is kitértünk, miért döntött úgy, hogy elindul egy szépségversenyen. Kiderült, nagy rajongója mindennek, ami a szépségiparral kapcsolatos.

Megkerestek, hogy nem lenne-e kedvem, elindulni a Miss Alpok Adrián, én meg végül belementem. De egyáltalán nem bántam meg, sőt rájöttem, hogy mennyire tetszik ez a világ. Később szeretném más versenyeken is kipróbálni magam.

Simonits Dóra
Simonits Dóra
Vágvölgyi Bálint

Az uraknak sajnos rossz hírünk van, jegygyűrűt ne vegyenek, Dóri szíve négy éve foglalt. De adódik a kérdés, vajon mit szólt a barátja ahhoz, hogy benevez a versenyre.

Nem örült neki, nem szívesen engedett el, szerinte az ilyesmi nem nekem való. De amikor kiderült, hogy megyünk wellnessezni, mindjárt nem volt olyan nagy baj

- mosolyog Dóri.

A szüleim viszont végig biztattak, büszkék rám.

Simonits Dóra
Simonits Dóra
Vágvölgyi Bálint

A beszélgetés legcukibb pillanata az volt, amikor a

És szereted, ha fotóznak?

kérdésre elpirulva, zavartan mosolyogva úgy válaszolt: "Hááááááát, Igeeeen!". Szóval mi sem voltunk restek, és csináltunk is jó sok képet róla. Tessék a fotókra kattintva végignézni a galériát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Nézze meg, ki lett Vas megye szépe a Miss Alpok Adrián

A döntőt Bükfürdőn rendezték, ott voltunk, fotóztunk, sőt díjat is átadtunk. Temérdek kép csinos lányokról meg Vastag Csabáról.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű