Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Opel és személyvonat koccant Vépen

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt Vépen, a Kassai utcában, ahol egy Opel vezetője a sínekre hajtott, balról viszont kis sebességgel érkezett a Veszprémbe tartó személyvonat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szombathelyről Veszprémbe tartó személyvonat Vép közelében kis sebességgel haladt, amikor a mozdonyvezető vészfékezett, így a vonaton senki sem sérült meg. Információnk szerint a belváros felől érkező Opel hajtott rá a sínekre, majd megállt és tolatni kezdett, a mozdony ekkor koccant neki már nagyon kicsi sebességgel a személyautónak.

Opel és személyvonat koccant Vépen
További képekért kattintson!
TM

A 2017-es vasúti balesetet követő utómunkálatok még mindig tartanak (150 ezer liter gázolaj folyt el, emiatt talajcserére is szükség van. Az érintett vasúti szakaszon 40 km/órás sebességkorlátozás van érvényben, azonban információnk szerint a személyvonat ennél is lassabban közelítette meg a vépi átkelőt.

Az feltűnt a helyszínen, hogy az Opel nem törte le a félsorompót, azaz feltételezhető, hogy az nem ereszkedett le. Arról nincs információnk, hogy a fénysorompó működött-e a baleset időpontjában.

Opel és személyvonat koccant Vépen
További képekért kattintson!
TM

Úgy tudjuk, hogy az Opelt vezető hölgynek egy utastársa szólt, hogy jön a vonat, mire a sofőr a fékbe taposott, majd azonnal tolatni kezdett. A mozdony éppen csak elérte a személyautót, amelynek a lökhárítója rongálódott meg a balesetben.

A helyszínelést követően a személyvonat utasai Vép állomáson leszálltak, majd egy olyan vonattal folytathatták útjukat kb. két órával a baleset után, ami eredetileg gyorsvonat, Veszprémig azonban a baleset miatt személyvonatként közlekedett.

Opel és személyvonat koccant Vépen
További képekért kattintson!
TM

A GYSEV közleménye – amit mi is hírül adtunk korábban

Ma 11.10-kor érintőlegesen ütközött egy személyautó egy Szombathelyről Budapestre közlekedő személyvonattal egy vasúti átjáróban Vép állomásnál. A kisebb ütközés következtében személyi sérülés nem történt, a helyszínelés ideje alatt áll a vonatforgalom az érintett szakaszon. A baleset körülményeit a vasúttársaság vizsgálja.

A helyszínelés befejezését követően a vonatforgalom 12.40-kor megindult az érintett szakaszon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra