Orbán árstoppos bejelentésére megint 400 forint lett egy euró

Délelőtt még viszonylag erős volt a forint.

Megtette áldásos hatását Orbán Viktor miniszterelnök bejelentése, miszerint október 1-ig meghosszabbítják Orbán rendkívüli posztja: októberig marad az árstop June 16. 13:45 a hatósági árakat, és december 31-ig a hitelmoratórium és a kamatstop is marad: megint 400 forintba kerül egy euró.

Délelőtt még egész erős lett a forint, miután 50 bázisponttal 7,25 százalékra emelte a Magyar Nemzeti Bank az egyhetes betétek kamatát, ami egy ideje irányadó kamatnak számít.

Ennek hatására 395 forint is volt egy euró, de aztán jött kora délután Orbán Viktor árstoppos bejelentése, és az árfolyam azonnal megindult újra felfelé, délutánra megint átlépte a 400 forintos szintet - írja a 444 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek