Orbán az oszkói szőlőhegyen járt, beszélgetett, pálinkázott, mosolygott

Nem hivatalos, inkább baráti látogatás volt hirtelen.

"Az oszkói szőlőhegyen köszönthettük Miniszterelnök urat és kedves feleségét. Szót váltottunk a zártkertek, magánerdők jövőjéről és a magyar életmód, nemzeti értékeink védelméről. Vendégeink megtapasztalhatták, hogy a Hegypásztorkör birtoka az egyik legjobb hely a világon!" - ezt a bejegyzést találtuk V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő Facebook-oldalán pár képpel kísérve.

Orbán Oszkón
Facebook

A látogatás, ahogyan a képek is tanúsítják, inkább baráti jellegű volt, hiszen sem a Fidesz hivatalos oldalán, sem a kormany.hu-n, de még magának, Orbán Viktornak a Facebook-oldalán sem található róla egy árva sor sem. Mint kitetszik, volt pálinka (alapvető élelmiszer), a képviselő muzsikált, látszik, hogy a gondok messze vannak az oszkói hegytől, ahol minden szép.

Orbán Oszkón
Facebook

A helyiek azonban - ahogyan a kommenteket olvassuk V. Németh Zsolt beszámolója alatt - nem voltak teljesen elégedettek, hiszen nem lehettek a nagy ember közelében. "No, nagy tisztesség ám ez! Oszkónak is, hogy miniszterelnök járta be a Hegyet... Meg a miniszterelnöknek is, hogy fogadta a Hegyhát! Valaha, rég Egy SZUR rangadó volt Körmenden, a Sportcsarnokban. Talán akkor láttam ezt a csibész mosolyt..."

Orbán Oszkón
Facebook

Illetve: "Mi ezekről miért nem tudunk?? Vagy csak mi nem számítunk mert újak vagyunk. Én is elmentem volna, mert amikor kellet mindig ott voltam Vasváron is meg a munkában is. Meg nyilván az EU választások kapcsán is lesz elvárás bőven, akkor majd kellünk. Én a tőlem telhetőt mindent vállaltam. Persze tudom, hogy a mi falucskánk kicsi meg a megye végén van! Nem is panaszkodom mert a falú sok segítséget kap a kormánytól! Már el fogadom meg értem, hogy mi miért így történik."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű