Orbán fotót posztolt Deutsch Tamás – amikor még az Orosz birodalom szolgálata ellen szónokolt

De ezt Deutsch valahogy elfeledte.

Június 16. van, ma 35 éve volt Nagy Imre újratemetése. A Hősök terén beszédet mondott Orbán Viktor is, aki akkor nem a moszkvai háborús agresszor rezsimjével jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök volt, hanem egy fiatal, ahogy mondani szokták, ígéretes politikus - írja a 444.

A beszédben többek között olyanokat mondott, hogy: Ha nem tévesztjük szem elől ’56 eszméit, olyan kormányt választhatunk magunknak, amely azonnali tárgyalásokat kezd az orosz csapatok kivonásának haladéktalan megkezdéséről.

Orbán Viktor
Facebook

Nehéz egy 35. évfordulóról nem megemlékezni, de persze megemlékezni is, ha ekkorát fordulnak az ember körül a közép-európai realitások - írja a 444. A problémát Orbán Viktor azzal a nemes egyszerűséggel oldotta meg, hogy eddig semmit nem posztolt.

Deutsch Tamás viszont ismét megmutatta, hogy ő készen van – most épp arra, hogy úgy posztoljon az évfordulóról, mint a mesebeli okos lány: megemlékezett, de mégse. Kitette a fotót Orbán beszédéről azzal, hogy „Éljen a magyar szabadság, éljen a haza! Június 16.” - Nagy Imre és mártírtársai újratemetésének emléknapja. Tehát egy szóval sem utalt a „ruszkik, haza”-beszédre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek