Orbán Gáspárt elit brit katonaiskolába küldte a Honvédelmi Minisztérium

Orbán Viktor fia is megkapta a minisztériumtól a közel 40 milliós ösztöndíjat. Ide járt Vilmos és Harry herceg is. 

Alig két hónappal azután, hogy Orbán Gáspár letette az esküt és hivatásos katonává vált, máris megkezdhette tanulmányait a  Sandhurst Royal Military Academy brit katonai elitiskola kilenc hónapos kurzusán, amit  rajta kívül a Honvédelmi Minisztérium két másik ösztöndíjasa kezdett el - írja a Telex .

A Honvédelmi Minisztérium korábban úgy nyilatkozott a Népszavának, hogy a képzésre a magyar katonák közül bárki jelentkezhetett, a jelentkezők közül az elvégzett szakmai munka, kiképzési eredmény, és a tiszti attitűd összesített értékelései alapján választották ki a résztvevőket. A 44 hetes kurzus díja 2015-ös adatok szerint  fejenként 93 ezer font, azaz több mint 37 millió forint.

A portál a Daily Telegraph című lapban szúrta ki Orbán fia nevét, mert ott nyilvánosságra hozzák a végzettek névsorát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek