Orbán imádkozik Ficóért

A közösségi oldalán posztolt.

„Mélyen megdöbbentett a barátom, Robert Fico miniszterelnök elleni szörnyű támadás. Imádkozunk egészségéért és mielőbbi gyógyulásáért! Isten éltesse őt és hazáját” – olvasható Orbán Viktor Facebook-oldalán.

Ahogyan írtuk A nyílt utcán lőtték meg a szlovák miniszterelnököt May 15. 15:43 , több lövés érte a Robert Ficót a szlovák kormány handlovai kihelyezett ülését követően egy köztéren. A Plus7Dní információi szerint Ficót a mellkasán és gyomrán érték a lövések. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek