Hamarosan levelet kap Orbán Viktortól

Az ellenzék bevándorláspárti - ez lesz benne.

A Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) Facebook-bejegyzését a 24.hu vette észre, amiben bemutatják a vélhetően több százmillió forintnyi közpénzből legyártott sorozatnyomtatványt. Ebben Orbán Viktor azt fejtegeti, hogy október 13-án a választópolgároknak dönteniük kell róla, bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői legyenek a magyar megyéknek, városoknak, falvaknak.

A miniszterelnök ezután tőle megszokott fekete-fehér világképet vázolja fel: a Fidesz- KDNP (jók) gyarapodni és építkezni szeretne, míg a többszörösen bukott, pénz és hataloméhes baloldal (rosszak) háborúzni akar a kormánnyal – ebben a helyzetben pedig meg kell védeni a keresztény kultúrát és a szabadságot. Ha elkerülné a postás csodálja meg itt a műalkotást.

Íme
olkt.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet