Orbán Ráhel 13 milliós órában és egymilliós szoknyában tűnt fel – fedezte fel Hadházy Ákos

Egy DIOR szoknyát és egy Cartier órát választott.

"13 millió forintos órát viselhetett a miniszterelnök lánya a dubai turisztikai kiállítás vacsoráján" – írta a Facebook-oldalán Hadházy Ákos.

A képviselő úgy tudja, hogy a miniszterelnök lánya egy olyan Cartiert vett fel, amelyet gyártanak gyémántberakással, illetve anélkül is.

Hadházy szombaton számolt be arról, hogy a miniszterelnök lánya egy, az órájához árban illő szoknyában jelent meg ugyanezen az eseményen. A képviselő azt írta, hogy „a szoknya is különleges darab, a DIOR Dioriveire Toile de Jouy kollekció úgynevezett fluorescent blue darabja. Egy ilyen potom 2750-3400 euró lehetett (1 060 000 – 1 315 000 forint). Legyen mindenki büszke rá, az önök pénzéből van!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek