Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán Ráhel üzent azoknak, akik támadást intéztek édesapja, Magyarország miniszterelnöke ellen

Szép, hosszú posztot írt a Facebookra az országvezető lánya.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A bejegyzés tanulságos egyébként: Ráhel jogosan borul ki, hogy ő is eszköz lett az ellenzék kezében, csak azért, mert az apját úgy hívják, hogy Orbán Viktor. Bárki kiborulna azon, ha az apja idiótaságai miatt őt is elővennék.

Az igazán erős mondatok azonban ezután következnek csak: a kormányfő legnagyobb lánya ugyanis elmeséli dióhéjban, hogyan él, és márpedig szerinte ő maga úgy él, hogy a saját lábán. A férjével. A saját lábról annyit, hogy ő most éppen egy 15 millió forintos féléves tandíjú svájci elitintézményben tanul . Férje, Tiborcz István amúgy a Közgép egyik leányvállalatánál is dolgozott, de hát ez most nem tartozik ide, ugye. Ráhel azt is leírja a posztban, hogy a munkája és a családja mellett is tanulni fog, és hogy a nemtelen támadások nem billentik ki. Itt van a bejegyzés teljes egészében:

Nyugat.hu

Végül vessünk egy pillantást apára és lányára, akik, mint megtudtuk, természetesen mindketten saját lábaikon állnak:

444.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra