Orbán valami miatt újra elővette a Chuck Norris találkát

Újabb elemekkel bővült a három évvel ezelőtti történet.

Kisvideót osztott meg Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök, amely a három évvel ezelőtti Chuck Norris-látogatás apropóján készült – írja az Index .

Az amerikai filmszínész és karate-világbajnok a találkozás első pillanataiban elárulta, úgy érzi, mintha már évek óta ismerné a miniszterelnököt, olyan sokat olvasott róla.

OV: A velem kapcsolatos cikkek 90 százaléka negatív. A liberálisok utálnak.

ChN: Mint Trumpot.

OV: Kicsit még nála is jobban – hallható a jelenetben.

Orbán azt is elmondta autózás közben, hogy ő afféle "utcai harcosnak" tartja magát, mint megjegyezte,  Nem az elitből jövök. Egy kis faluból származom - és azt is megígérte Chuck Norrisnak, hogy legközelebb oda is elviszi őt.

A vezetés közben beszélgetésben Chuck Norris azt is elárulta, hogy a legidősebb fia 56 éves (ezt a felesége korrigálta 57 évesre), míg a legfiatalabb 17. Orbán Viktor erre jegyezte meg, hogy ő ugyanannyi (volt akkor, három éve), mint Norris legidősebb fia. Az is elhangzott, hogy Norris viszont annyi idős, mint Orbán apja (78 éves).

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű