Orbán Viktor disznót vág

Az öttömösi eseményről maga a miniszterelnök posztolt a Facebook-oldalán.

Nem sokat várt Orbán Viktor az idei első disznóvágással. A Facebook-oldalára kitett poszt tanúsága szerint ez már az új év beköszönte után két héttel megtörtént. A helyszín a Csongrád-Csanád megye nyugati határán fekvő Öttömös, ahová a kormányfő Mihálffy Béla meghívására érkezett, akit a Fidesz szegedi szervezete december elején választott ki, hogy legyen a helyi jelöltje a 2022. április 3-ára kiírt országgyűlési választásokon – fűzi hozzá a privatbankar.hu .

Orbán disznót vág
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű