Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Meghamisították Orbán Viktor interjúját az egyik PLT-lapban

Olyan jól csinálták, hogy így őszintébbnek tűnt a Fejér Megyei Hírlapban megjelent beszélgetés.

Orbán Viktor az ünnepek előtt, szokásával ellentétben, több vidéki napilapnak is interjút adott. Túl sok kockázatot azért nem vállalt, ezek a lapok a Médiaworkshöz tartoznak, ahogyan a PLT lapjai is. A szintén PLT-s Fejér Megyei Hírlapban azonban az utolsó ellenőrzés után történt valami, olyan mondatok jelentek meg az anyagban, amelyek teljesen más értelmet adtak a beszélgetésnek.

A teljes interjú a lap december 24-i számának 5. oldalán

Négy módosítást fedezett fel a 444.hu:

... mi kikértük az emberek véleményét, BÁR NEM ÉRDEKELT MINKET

... és az ápolónők bérét 2017-ben és 2018-ban is folyamatosan emeljük. A KÓRHÁZI HULLÁK SZÁMA IS EMELKEDIK.

A korrupciós vád mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. MI IS HASZNÁLJUK.

Azt kívánom, hogy MINÉL TÖBBEN TALÁLJANAK VISSZA A KARÁCSONY POGÁNY ÉRTELMEZÉSÉHEZ, hiszen mégiscsak a Megváltó születését várjuk.

A módosításokra a legjobb bizonyíték a PLT közleménye :

A Fejér Megyei Hírlap mai számában megjelent, Orbán Viktor miniszterelnökkel készült interjút ismeretlen tettesek meghamisították. Olyan mondatok kerültek a beszélgetés szövegébe, amelyeket a kormányfő nem mondott. A Pannon Lapok Társasága minden érintettől elnézést kér, és megteszi a szükséges jogi lépéseket. Az interjú eredeti és teljes formájában itt, a honlapunkon olvasható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra