Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Orbán Viktor misére megy vasárnap Jákon

Vasárnap 10 órakor ünnepi szentmise lesz a Jáki templomban melyet dr. Veres András megyéspüspök celebrál. Orbán Viktor is ott lesz.

Április 28-án, vasárnap 10 órakor kezdődik az ünnepi szentmise a Jáki templomban melyet dr. Veres András megyéspüspök celebrál.

 A templomfelújítás első ütemének befejezése alkalmából a szertartáson sor kerül a templom megáldására és a búza megszentelésére.

11 órakor a templom előtt a Jáki Polgári és Gazdakör szervezésében ünnepi műsorral folytatódik a 12. Szent György napi gazdanap és búcsú programja, melynek keretében felszólal Orbán Viktor miniszterelnök, Hende Csaba honvédelmi miniszter, országgyűlési képviselő, és V. Németh Zsolt vidékfejlesztési államtitkár, országgyűlési képviselő.

A Közösségi ház udvarában a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat támogatásával helyi termékek bemutatója és vására, népművészek bemutatója és játékos gyermek programok is lesznek.

15 órakor kerül sor a jáki gyümölcstermelő gazdák 2. pálinkaversenyének eredményhirdetésére.

 
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra