Orbán Viktor misére megy vasárnap Jákon

Vasárnap 10 órakor ünnepi szentmise lesz a Jáki templomban melyet dr. Veres András megyéspüspök celebrál. Orbán Viktor is ott lesz.

Április 28-án, vasárnap 10 órakor kezdődik az ünnepi szentmise a Jáki templomban melyet dr. Veres András megyéspüspök celebrál.

 A templomfelújítás első ütemének befejezése alkalmából a szertartáson sor kerül a templom megáldására és a búza megszentelésére.

11 órakor a templom előtt a Jáki Polgári és Gazdakör szervezésében ünnepi műsorral folytatódik a 12. Szent György napi gazdanap és búcsú programja, melynek keretében felszólal Orbán Viktor miniszterelnök, Hende Csaba honvédelmi miniszter, országgyűlési képviselő, és V. Németh Zsolt vidékfejlesztési államtitkár, országgyűlési képviselő.

A Közösségi ház udvarában a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat támogatásával helyi termékek bemutatója és vására, népművészek bemutatója és játékos gyermek programok is lesznek.

15 órakor kerül sor a jáki gyümölcstermelő gazdák 2. pálinkaversenyének eredményhirdetésére.

 
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet