Orbán Viktort meghívta Ukrajnába Petro Porosenko

Az ottani túlélőkkel beszélve gondolja át Oroszországhoz fűződő kapcsolatait.

A volt ukrán elnök meghívta Orbán Viktort Bucsába, hogy az ottani túlélőkkel beszélve gondolja át Oroszországhoz fűződő kapcsolatait. Petro Porosenko szerint Magyarország számára mérgező, ha üzleti érdekeit az értékek elé helyezi.

A politikus az Euronews tudósítójának az Európai Néppárt kongresszusán azt mondta, hogy az Európai Unió alapja az értékek szövetsége, Oroszországé a politikai korrupció, ezért az együttműködés vele mérgező az adott országnak, a politikusoknak, a gazdaságnak.

Akik Ukrajna ellen vannak, azokat szeretném meghívni: jöjjenek el velem, Ukrajna ötödik elnökével és én leszek a személyes vezetőjük. Jöjjenek velem Bucsába, Iprinbe, Csernyihivbe. Keressék fel azokat a helyeket, ahol több ezer ukránt öltek meg! Civileket, nőket és gyermekeket erőszakoltak és öltek meg. Beszéljenek az ottaniakkal és gondolkozzanak a jövőjükről és a pénzükről! Ez nem pénzkérdés.

Petro Porosenko szerint Putyinmentesíteni kell Oroszországot, mert Oroszország Putyin elnökségével akkor is veszélyt jelent a kontinensre, ha meg tudják állítani a háborút. Szerinte az jelenthet majd esélyt, ha az oroszok meggyűlölik, hogy ők fizetik meg mindannak az árát, hogy egy mániákus elnökük van - írja a 24.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek