Őrizetbe vették a pénzmosót Zalaegerszegen

Jelentős értékre követte el a tettét.

Jelentős értékre elkövetett pénzmosás bűntette miatt indítványozta a Zalaegerszegi Járási Ügyészség annak a férfinek a letartóztatását, aki a gyanú szerint arra vett rá egy másik személyt, hogy bűncselekményből származó pénzt fogadjon a bankszámláján.

A Zalaegerszegi Járásbíróság nyomozási bírája 2024. április 24. napján 30 napra elrendelte a gyanúsított letartóztatását a bűnismétlés veszélye és a bizonyítás veszélyeztetése miatt. A gyanúsított és védője fellebbezett, így a végzés nem jogerős - áll az ügyészség közleményében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek