Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Autókat, táblákat rongált meg és árokba szorította az őt előző kocsit a tapolcai ámokfutó

A rendőrök április ötödikén egy szándékosan előidézett baleset után elvették az ittas sofőr vezetői engedélyét. Néhány órával később ámokfutásba kezdett, végül őrizetbe vették.

Április 3-án este egy autós Tapolcán kidöntött egy villanyórát. A kiérkező rendőrök igazoltatták a balesetet okozó 52 éves helyi férfit és helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben.

Két nappal később, 2021. április 5-én délelőtt a férfi Köveskál irányából közlekedett autójával Gyulakeszi felé, amikor egy másik jármű előzni kezdte őt. Amint ezt észlelte, balra kormányozta autóját, és áttért a másik forgalmi sávba.

TM/Nyugat.hu

A két jármű összeütközött, majd az árokba sodródtak. A balesetben személyi sérülés nem történt. Az intézkedés során az 52 éves járművezetővel szemben felmerült az ittasság gyanúja, és a rendőrök vezetői engedélyének elvétele mellett büntetőfeljelentést tettek ellene.

Hazatérése után, aznap délután a férfi ismét volán mögé ült, majd egy kistehergépkocsival Tapolcáról elindult a 77-es számú főúton, Veszprém irányába. Monostorapátiig ment, közben három autónak ütközött, majd visszafordult Tapolca felé.

TM/Nyugat.hu

Útja során több közúti jelzőtáblát is kidöntött. A városba érve ismét nekiment egy táblának, ami megrongált egy autót. Ezután egy benzinkút közelében, az ott helyszínelő rendőrök mellett felhajtott az útpadkára és az úttestre visszatérve egy másik gépkocsinak csapódott.

TM/Nyugat.hu

A balesetek során senki nem sérült meg. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították és őrizetbe vették. Ellene közúti veszélyeztetés bűntett és cserbenhagyás vétség elkövetése miatt folyik eljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon.

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra