Őrizetbe vettek egy sofőrt a celldömölki rendőrök, és más is történt Vas megyében

Volt ittas vezetés és számos baleset is.

A járőrök egy 33 éves sofőrrel szemben intézkedtek Celldömölk külterületén , 2022. május 25-én, a délelőtti órákban, aki úgy vett részt járművével a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel - közölte a Vas megyei rendőrség.

A férfit előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.

Egy 68 éves járművezetővel szemben intézkedtek a körmendi rendőrök Egyházasrádócon , 2022. május 25-én, a délutáni órákban. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott , ezért őt előállították további mintavételre. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. május 25-én 5 óra és 2022. május 26-án 5 óra közötti időben személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. Ugyanakkor a rendőrök hét, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek .
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek