Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Őrnek támadt egy rab a szombathelyi börtönben

Motozáskor olyan dolgot találtak a rabnál, amit nem tarthatott volna magánál.

A Szombathelyi Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt emelt vádat egy rab ellen, mert bántalmazott egy börtönőrt.

Tavaly augusztusban a szombathelyi börtönben a felügyeletet a rabok ruházatát vizsgálta, amikor az egyiknél olyan kávét találtak, amit nem tarthatott magánál.

A kávét az intézkedést végző őrmester elvette a vádlott-tól, aki emiatt az őrt ököllel arcon ütötte és meglökte. Dulakodásba kezdtek.

A vádlottat csak az odaérkező főfelügyelő segítségével sikerült megbilincselni.

Az őr a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett

A Szombathelyi Ügyészség a vádlottal szemben szabadságvesztést indítványozott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra