Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elbúcsúztatták Csepreg egykori jegyzőjét

A csepregi temetőben helyezték örök nyugalomra hamvait.

Április közepén számoltunk be mi is Elhunyt Elhunyt Csepreg egykori jegyzője April 12. 14:41 a tragikus hírről, miszerint április 9-én, 70. életévében legyőzte súlyos betegsége Csepreg egykori jegyzőjét. A megemlékezés szerint Erdősi László mindig határozottan kiállt a város és a községek, illetve a lakosok érdekeiért. Kiemelkedő emberséggel és empátiával fordult mind a lakossághoz, mind a kollégáihoz.

Erdősi Lászlótól május 3-án búcsúztak el, hamvait a csepregi temetőben helyezték örök nyugalomra. Az Erdősi család pedig őszinte köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik bármi módon osztoztak gyászukban.

Külön köszönik Csepreg Város Önkormányzatának és a Csepregi Közös Önkormányzati Hivatalnak a megtisztelést, megemlékezést, továbbá a társtelepülések önkormányzatainak a temetésen való részvételt és a sírra helyezett virágokat, elköszönést - közvetítette a család üzenetét Csepreg város hivatalos oldala.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra