Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Országos Bajnokságon diadalmaskodtak a Savaria TSE versenyzői

Egyszerre két országos bajnoki címmel gazdagodtak.

Algyőn rendezték meg hétvégén a „D” kategória országos bajnokságát, ahol a Savaria TSE versenyzői is részt vettek, mi több szép eredményekkel tértek haza: mind a 4 páros kiválóan teljesített és helyt állt a népes és színvonalas mezőnyben.

Közülük is ki kell emelni a Benke Barnabás és Kirchknopf Lola párost, akik idén berobbantak a junior I. korosztályba. Rendkívül szoros pontozással a 3. legjobbnak bizonyultak, így országos bajnoki bronzérmet szereztek a latin táncok versenyén. Tovább emeli a helyezés értékét, hogy Lola még csak 9 éves (gyermek I. korcsoport), így két korosztállyal feljebb versenyezve sikerült ezt a kiváló eredményt elérni.

Savaria TSE

A szombati nap abszolút sikere pedig, hogy a Bedi Dominik – Illés Hanna páros felnőtt korosztályban kiemelkedő teljesítményt nyújtva mind a standard, mind a latin táncok versenyén a dobogó legfelső fokára álhatott, így egyszerre két országos bajnoki címmel gazdagodtak.

Érdekesség hogy bár standard kategóriában ez volt az első versenyük „D” osztályban, bajnoki címüknek köszönhetően, a Magyar Táncsport Szakszövetség szabályai alapján egyetlenegy verseny után osztályt is váltottak, így rögtön „C” osztályban versenyezhetnek tovább.

Savaria TSE
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra