Országos Bajnokságon diadalmaskodtak a Savaria TSE versenyzői

Egyszerre két országos bajnoki címmel gazdagodtak.

Algyőn rendezték meg hétvégén a „D” kategória országos bajnokságát, ahol a Savaria TSE versenyzői is részt vettek, mi több szép eredményekkel tértek haza: mind a 4 páros kiválóan teljesített és helyt állt a népes és színvonalas mezőnyben.

Közülük is ki kell emelni a Benke Barnabás és Kirchknopf Lola párost, akik idén berobbantak a junior I. korosztályba. Rendkívül szoros pontozással a 3. legjobbnak bizonyultak, így országos bajnoki bronzérmet szereztek a latin táncok versenyén. Tovább emeli a helyezés értékét, hogy Lola még csak 9 éves (gyermek I. korcsoport), így két korosztállyal feljebb versenyezve sikerült ezt a kiváló eredményt elérni.

Savaria TSE

A szombati nap abszolút sikere pedig, hogy a Bedi Dominik – Illés Hanna páros felnőtt korosztályban kiemelkedő teljesítményt nyújtva mind a standard, mind a latin táncok versenyén a dobogó legfelső fokára álhatott, így egyszerre két országos bajnoki címmel gazdagodtak.

Érdekesség hogy bár standard kategóriában ez volt az első versenyük „D” osztályban, bajnoki címüknek köszönhetően, a Magyar Táncsport Szakszövetség szabályai alapján egyetlenegy verseny után osztályt is váltottak, így rögtön „C” osztályban versenyezhetnek tovább.

Savaria TSE
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport