Örüljön vagy ne, de kilátásaink a havazásra ma nagyon jók

Holnap reggel pedig vacogtató hideg lesz.

Vasárnap főként a Dunántúl nyugati felén alakulhat ki havazás, a határ mentén havas eső, néhol ónos eső nem kizárt, északkeleten, keleten pedig egy-egy hózápor fordulhat elő. Hosszabb időszakokra a Duna-Tisza közén süthet ki a nap. A szeles időben kora délután -2 és +4 fok közötti értékekre van kilátás. A hajnal sokfelé erősen fagyos lesz – olvasható az Időkép előrejelzésében.

Havazás Szombathelyen 2022.01.21
Mészáros D. Zsolt
Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Hétfőn eleinte a nyugati határ mentén szállingózhat a hó, az ország többi részén derült, gyengén felhős, száraz idő várható. A légmozgás mérséklődik. A minimumok -10, -2 fok között alakulnak, de a hóval borított tájakon -10, északkeleten -15 fok alatt alakulhatnak. A legmagasabb hőmérséklet pedig -5 és +2 fok között várható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás