Örvendjünk: Várkonyi Andrea visszatért a tévéképernyőre

Csak úgy ragyogott a tudósítások szerint - állítólag, mi nem láttuk.

Szombaton került képernyőre a TV2-25, a TV2 csatorna születésnapját ünneplő showműsora. Ebben Tilla mellett a női műsorvezető nem más volt, mint Várkonyi Andrea, az ország leggazdagabb emberének felesége, egykori híradós, aki ezzel a műsorral az elmúlt időszak visszavonultságából most visszatért a reflektorfénybe.

Várkonyi Andrea, Tilla, TV2
media1

A Blikk szerint Várkonyi Andrea csak úgy ragyogott a TV2 születésnapi műsorában a térd felett érő szoknyájában. Nekünk azonban érdekesebb a media1 közlése, miszerint Várkonyi Andrea, aki Mészáros Lőrinccel kötött házassága után tavaly novemberben a TV2 Média Csoport igazgatóságába is bekerült, legutóbb idén áprilisban, a Neked énekelek című, jótékonysági gálaműsorban volt látható műsorvezetőként. (Egészségünkre)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű