Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Temérdek koccanásos baleset volt hétfőn Szombathelyen

Hétfőn egy súlyos és három könnyű sérüléssel, valamint kilenc anyagi kárral járó közlekedési baleset történt Vas megyében.

Több figyelmetlenségből eredő baleset történt hétfőn Szombathelyen. Lapunk is beszámolt egyről, amikor is Zanaton egy Renault fékezés nélkül belefutott egy út szélén parkoló kisáruszállítóba, amit aztán egy Fordnak lökött. A karambolban a Renault vezetője sérült meg, mivel nem volt bekötve és emiatt megfejelte a szélvédőt.

Tánczos Mihály

Szintén Szombathelyen, a Vörösmarty Mihály utcában a 11-es Huszár út irányába közlekedett egy helyi lakos, aki kellő figyelem és körültekintés nélkül behajtott a 11-es Huszár út kereszteződésében lévő körforgalomba. Figyelmetlensége miatt pedig nekiment egy motorosnak, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ugyancsak a 11-es Huszár úton figyelmetlenül kanyarodott ki egy autó az egyik áruház parkolójából és ütközött egy kocsival, ami a védett úton haladt. Személyi sérülés itt nem történt.

TM

Két autó ütközött a Kassa és Alkotás utca kereszteződésében is. Az okozó elismerte a felelősségét, rendőri intézkedésre nem volt szükség.

A Pálya úton egy parkolóból hajtott ki egy Opel az úton haladó Suzuki elé. A két jármű összeütközött. Személyi sérülés nem történt, a Suzukinak viszont kinyíltak a légzsákjai és megrongálódott a futóműve, így valószínűleg gazdasági totálkáros lett a vétlen sofőr autója.

TM

Rábahídvég és Vasvár között két autó karambolozott, amikor a 8-as számú főúton haladó alsóújlaki lakos a 149-es kilométerszelvénynél eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba. Itt ütközött neki a vele szemben közlekedő autónak. Az elsődleges orvosi vélemény alapján egy személy könnyű sérüléseket szenvedett, a baleset körülményeit pedig a Vasvári Rendőrkapitányság vizsgálja szabálysértési eljárás keretében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra