Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Momentum aktivistái Rogán Antal kertjébe öntötték az összegyűjtött konzultációs íveket

A ház kerítésére pedig felragasztották, hogy „hazug”.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezren mentek oda országszerte, hogy leadják a kormány által kiküldött konzultációs íveket. Ezeknek egy részét most a Momentum aktivistái Rogán Antal budai villájának kertjébe öntötték – közölte a párt. A ház kerítésére felragasztották az újrahasznosított ívekből, hogy „hazug”.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja a következőt nyilatkozta:

„Majdnem 2 milliárd forintot költött a kormány a legutóbbi koronavírusról szóló propaganda konzultációra. Arról van itt szó valójában, hogy a legnagyobb veszély kellős közepén is saját maguknak kampányolnak, illetve gyűjtenek adatokat. Szerintünk ezt a közpénzt, ezt a közvagyont sokkal jobban is el lehetett volna költeni, jobb helye lett volna ennek a pénznek máshol. Költhettük volna fertőtlenítőszerekre az iskolákba, költhettük volna azoknak a megsegítésére, akik elveszítették a járványhelyzetben a munkahelyüket, és költhettük volna például arra is, hogy most mindenkinek legyen ingyenes tesztje. Ezért a konzultációért, ezekért a propagandakampányokért Rogán Antal és az ő propagandaminisztériuma felel. Az ő feladata az, hogy a Fidesz akkor is profitáljon ebből a válságból, hogyha egyébként a járványhelyzet mindenkinek elveszi a munkáját, és szappanra és fertőtlenítőszerre sincsen pénz az iskolákban és kórházakban.” - írja az szmo.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés