Összegyűltek az aláírások, megindulhat a Sulyok Tamás elleni megfosztási eljárás

Persze ez a Fideszen is múlik.

Összeül a parlament, hogy rendkívüli ülésen tárgyaljuk meg a Külügy elleni orosz hekkertámadást és a Sulyok Tamás államfő elleni megfosztási eljárást – írja közösségi oldalán Tordai Bence, amit a 24.hu idéz.

„Kezdeményezésemre az ellenzéki kollégákkal közösen beadtuk az indítványt az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívására, amelynek időpontjára 2024. május 30. napját javasoljuk” – írta a Párbeszéd képviselője.

A napirend a következő lesz:

A Külgazdasági és Külügyminisztérium informatikai rendszerét ért kibertámadás elítéléséről és az ennek következtében szükséges lépések megtételéről szóló határozati javaslat megtárgyalása.

A köztársasági elnök tisztségtől való megfosztásának kezdeményezéséről szóló javaslat megtárgyalása.

Tordai azt is írta, hogy elvárják, „hogy Kövér László ne húzza az időt, és hívja össze holnaputánra az ülést, ahogy azt is elvárjuk, hogy a fideszes képviselők méltóztassanak befáradni a munkahelyükre, és Szijjártótól Orbánon át Sulyokig hagyják abba a szánalmas menekülést, terelést és magyarázkodást, hogy végre egyenesen és tényszerűen beszélhessünk az embereket felháborító, újabb fideszes botrányokról!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek