Összeült az operatív törzs, órákon belül döntenek a tűzijátékról

Közben mindenki nézze, milyen idő lesz.

Szombaton reggel 7 órakor összeült az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs.

Az ülést azért hívták össze, hogy megvitassák az időjárási helyzet alakulását és szükség esetén döntsön a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről.

A 8 órakor kezdődő állami díszünnepséget és a tisztavatást az eredeti terveknek megfelelően megtartják.

Érkezés
Facebook

A 9 órára tervezett légi parádé a várhatóan kedvezőtlen és bizonytalan időjárási körülmények miatt a Magyar Honvédség szakértőinek döntése értelmében elmarad.

A szombaton 21 órakor kezdődő tűzijátékról az operatív törzs ma 12 órai ülését követően fog döntést hozni.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár ismét arra kérte a közösségi oldalán az országszerte zajló rendezvények szervezőit és résztvevőit, hogy fokozott figyelemmel kísérjék az időjárási változásokat.

Bármilyen, a programokban bekövetkező változásról azonnal tájékoztatjuk a közvéleményt. Tisztelettel kérünk minden érdeklődőt, hogy mielőtt útnak indulna, részletesen tájékozódjon a rendelkezésre álló aktuális információkról a Szent István napi programsorozat applikációján, honlapján és a média híradásain keresztül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet