Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Összeverte az édesanyját, akinek amputálni kellett a lábát

A Sárvári Járásbíróság dönt a sorsáról.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Sárvári Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2018. februárjában, egy Rába parti településen lévő lakásukban, ittasan bántalmazta édesanyját.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vádlott édesanyját ellökte, a padlón fekvő sértett lábát bakancsban többször megrúgta, majd a ruhájánál fogva megragadta és az ágyra dobta őt. A vádlott a sértettnek nem hívott orvost, a sértett pedig két nap múlva telefonált a lányának, mert erős fájdalma miatt nem tudott lábra állni.

A sértett kórházba szállítását követően elkezdték a sérülései ellátását, azonban a megfelelő kezelések ellenére amputálni kellett a sértett egyik lábát a comb alsó szintjében. A vádlott bántalmazása következtében az édesanyja 8 napon túl gyógyuló sérülést, a lábszár nyílt törését szenvedte el, és a vádlott magatartásával ok-okozati összefüggésben, a szükséges és lehetséges kezelések elvégzése ellenére maradandó fogyatékosság alakult ki nála a végtag csonkolása miatt.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés