Vasiak rendeznek síbajnokságokat Ausztriában

Jövő héten első alkalommal rendezik meg Szombathely és Vas megye Diákolimpiáját, illetve Vas Megyei Alpesi Síbajnokságot.

Január 23-án, vasárnap délelőtt 11 órától Sankt Jakob im Waldén első alkalommal rendezik meg Szombathely és Vas megye Diákolimpiáját, illetve Vas Megyei Alpesi Síbajnokságot, melyen a sportbarátok összesen 13 kategóriában a McDonald's Szombathely kupáért küzdenek.

– Ebben a formában először rendezzük meg a versenyt. A Vas megyei Síbajnokság a nagyobb szabású, hiszen ott már felnőtt kategóriák is vannak. Az első három helyezett alanyi jogon indulhat a február végi országos bajnokságon. Egyelőre nehéz megsaccolni a nevezők számát, hiszen az időjárás nem túl biztató. Igaz a jövő hétre már kedvezőbb időt mond. Az elmúlt tíz évben elég szép fejlődésen ment keresztül az amatőr sízés Vas megyében és Szombathelyen, ám mivel Ausztriában van a verseny, száz-százhúsz fővel már elégedettek lennénk – mondta Vécsey Zsolt szervező.

Nevezni január 20-ig lehet a HÓ-VÉ SPORT Síkölcsönzőnél.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport